Fant-αστικά νέα για την Fantic Motor στο ΠΠ Enduro

Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο ικανοποίηση για τα χρώματα της Fantic στην πρεμιέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro 2020.

Το χωριό Requista (Γαλλία), που βρίσκεται στο Massif Central και στην περιοχή Occitanie, φιλοξένησε τον πρώτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro και οι δύο ομάδες μας Fantic Racing ξεχώρισαν.

Το Σάββατο, ο Harry Edmondson, στο Fantic XE 125, έδωσε το πρώτο παγκόσμιο βάθρο στη Fantic.

Ο αναβάτης της Fantic Jet Racing, στον πρώτο του παγκόσμιο αγώνα, εντυπωσίασε τους πάντες με μια αξιοσημείωτη εμφάνιση με εξαιρετικές στιγμές σε όλες τις ειδικές του αγώνα. Επίσης το Σάββατο, οι αναβάτες της Fantic Darpa Racing Team πήραν καλά αποτελέσματα παρά τις ατυχίες των Jed Etchells και Hugo Svard.

Την Κυριακή ο Jed Etchells επέστρεψε κυριαρχώντας στην κατηγορία του απο την 1η ειδική  δίνοντας έτσι μια παγκόσμια νίκη στον Fantic.

Εξαιρετικές επιδόσεις επίσης για τον Χάρι Έντμοντσον, ο οποίος δεν κατάφερε να επαναλάβει το επίτευγμα του το Σάββατο που πέτυχε την τέταρτη θέση, ενώ ο Χούγκο Σβάρντ έκλεισε τον αγώνα το σαββατοκύριακο με μια αρκετά ικανοποιητική πέμπτη θέση.

Ως συνήθως, το Γαλλικό Enduro GP προσέλκυσε μεγάλο κοινό και το Motoclub σχεδίασε τρεις πολύ απαιτητικές, τεχνικές και γρήγορες ειδικές δοκιμές, που εκτιμήθηκαν ευρέως από όλους τους αναβάτες που συμμετείχαν στον αγώνα.

 

Οι δύο ομάδες μας θα επιστρέψουν τώρα στην Ιταλία για το Σπολέτο, όπου ο δεύτερος γύρος του παγκόσμιου πρωταθλήματος enduro 2020 θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο.

JED ETCHELLS: «Δυστυχώς το Σάββατο έχασα το βάθρο λόγω κάποιων λαθών, αλλά την Κυριακή εξαργύρωσα την προσπάθεια μου και κατάφερα να κερδίσω την 1η θέση. Τώρα επικεντρονώμαστε στο Ιταλικό GP “.

HARRY EDMONDSON: «Για μένα αυτή ήταν η πρώτη παγκόσμια εμπειρία. Ούτε στα πιό τρελά μου όνειρά μου δεν ήλπιζα ν’ ανέβω στο βάθρο. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε και ακόμη περισσότερο με τη μοτοσυκλέτα που μου παρέχει η Fantic Jet Racing ”

HUGO SVARD: «Ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο. Τα αποτελέσματα που πήρα δεν με ικανοποιούν, αλλά θα τα καταφέρω καλύτερα στην Ιταλία “.

 

Αποτελέσματα:

Ημέρα 1 YOUTH

1. Claudio Spanu (Husqvarna) – 2. Sergio Navarro (Husqvarna) – 3. Harry Edmondson (Fantic)  4. Jed Etchells (Fantic)  5. Hugo Svard (Fantic)

Ημέρα 2 YOUTH

1. Jed Etchells (Fantic) – 2. Sergio Navarro (Husqvarna) – 3. Claudio Spanu (Husqvarna) – 4. Harry Edmondson (Fantic)  5. Hugo Svard (Fantic)

OVERALL YOUTH

1. Claudio Spanu (Husqvarna) 35 p. – 2. Sergio Navarro (Husqvarna) 34 p. – 3. Jed Etchells (Fantic) 33 p. – 4 Harry Edmondson (Fantic) 28 p.  5. Hugo Svard (Fantic) 22 p.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Mustang Mach-E τα βάζει με έναν πύραυλο.

Έχετε δει ποτέ ένα αυτοκίνητο να κοντράρει την βαρύτητα, να επιταχύνει από στάση ενώ πέφτει ένας πολυέλαιος, να διαφοροποιείται μεταξύ πανομοιότυπων διδύμων ανθρώπων ή...

Το νέο Opel Mokka έρχεται στη Βελμάρ

Η Opel Βελμάρ, μέλος του Ομίλου Θ.Βασιλάκη, καλωσορίζει το νέο Opel Mokka από το Σάββατο 6 Μαρτίου έως την Παρασκευή 12 Μαρτίου, στο κατάστημα...

Με το νέο Ford Kuga είστε πάντα συνδεδεμένοι

Το νέο Κuga, το πιο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της Ford, είναι ένα αυτοκίνητο που έρχεται να «ξεκλειδώσει» μοναδικά χαρακτηριστικά προηγμένης συνδεσιμότητας που καθιστούν κάθε μετακίνηση...

Η Mazda αναβαθμίζει τον επαναστατικό κινητήρα e-Skyactiv X.

Συνδυάζοντας υψηλότερες επιδόσεις με μεγαλύτερη απόδοση, η αναβαθμισμένη έκδοση του μοναδικού βενζινοκινητήρα e-Skyactiv X SPCCI (Spark Controlled Compression Ignition) της Mazda, είναι πλέον διαθέσιμη...

CITROREN -Ë-BERLINGO: Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΣΗ

“To ηλεκτρικό Berlingo ανταποκρίνεται στις πιο σύγχρονες απαιτήσεις, προσφέροντας επαρκή αυτονομία, χωρίς συμβιβασμούς στην πρακτικότητα, ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να απολαύσουν όλες...