Διετής ανανέωση συνεργασίας της με την J.Juan

Τίποτα δεν μπορεί να διακόψει την παραγωγική συνεργασίας μεταξύ της Καταλανικής εταιρείας συστημάτων φρένων J.Juan και της Kawasaki Racing Team που μόλις ανακοίνωσαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους για τις σεζόν 2021 και 2022.

Σε οκτώ χρόνια, η σχέση είχε ως αποτέλεσμα επτά πρωταθλήματα WorldSBK και έξι τίτλους κατασκευαστών με την J.Juan να παρέχει στην εργοστασιακή ομάδα της Kawasaki στα superbikes υδραυλικά σωληνάκια υψηλής πίεσης δημιουργώντας την τέλεια αίσθηση φρεναρίσματος στα όρια της απόδοσης.

Επεκτείνοντας τη χορηγία και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, η KRT θα επωφεληθεί από τους σημαντικούς πόρους έρευνας και ανάπτυξης της J.Juan, μιας εταιρείας με εξειδίκευση σε όλες τις πτυχές του εξοπλισμού πέδησης και, ολοένα και περισσότερο της ηλεκτρομηχανικής και της ανάπτυξης λογισμικού αυτού του ταχέως εξελισσόμενου τομέα.

Εξυπηρετώντας 85 κατασκευαστές παγκοσμίως μέσω των πέντε κέντρων παραγωγής της στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία, η J.Juan είναι βασικός τεχνικός συνεργάτης της Kawasaki Racing Team όπως εξηγεί η διευθύντρια Μάρκετινγκ της KRT, Biel Roda:

«Είναι χαρά μου να ανανεώσουμε αυτήν τη συνεργασία με μια εταιρεία που θαυμάζουμε όλοι. Οι M. Angels, Juan Luis, τώρα Alessio – σε συνδυασμό με το σύνολο του εργατικού δυναμικού – έχουν δεσμευτεί για την ανάπτυξη άριστων προϊόντων. Οι αναβάτες και οι τεχνικοί μας νοιώθουν σίγουροι χρησιμοποιώντας τις λύσεις φρεναρίσματος και γνωρίζουν ότι ο μόνος τρόπος για να κερδίσετε πρωταθλήματα είναι εάν έχετε τους καλύτερους τεχνικούς συνεργάτες. Για την KRT, η ανανέωση αυτής της συμφωνίας έχει μεγάλη σημασία».

Διετής ανανέωση συνεργασίας της με την J.Juan
Διετής ανανέωση συνεργασίας της με την J.Juan

Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Jonathan Rea έχει κάθε λόγο να ευχαριστήσει την J.Juan σχολιάζοντας:«Ο αγώνας έχει να κάνει τόσο με το τρέχεις όσο και με το να σταματάς, και τα σωληνάκια υψηλής πίσεης J.Juan είναι εξαιρετικά αξιόπιστα. Η αίσθηση φρεναρίσματος είναι τόσο καλή στην πρώτη στροφή όσο και στην τελευταία, επιτρέποντάς μου να επικεντρωθώ στη στρατηγική του αγώνα με σκοπό να κερδίσω! »

Για το 2022, ακολουθούν τα θετικά σχόλια του Alex Lowes: «Από τότε που μπήκα στην KRT και χρησιμοποίησα τα εξαρτήματα φρένων της J.Juan στο Ninja ZX-10RR, απέκτησα ακόμη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη κατά το φρενάρισμα. Η συνέπεια της λειτουργίας των φρένων κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν αξιοσημείωτη και μου επέτρεψε να επικεντρωθώ στην αναζήτηση θέσης στο βάθρο.»

Με την υπογραφή της συμφωνίας, ο Ángeles Juan, αντιπρόεδρος της J.Juan, και υπεύθυνος του τμήματος για τα υδραυλικά σωληνάκια υψηλής πίεσης, σχολίασε:«Η J.Juan είναι περήφανη που συνεχίζει να συνεργάζεται τεχνικά με μια ομάδα υψηλών επαγγελματικών και ανθρώπινων ιδιοτήτων».

Ο José Luis Juan, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κατέληξε: «Όπως πάντα, θα ανταποκριθούμε στην πρόκληση. Το όραμά μας είναι να διατηρήσουμε την τεχνική αριστεία για να ικανοποιήσουμε μια ομάδα όπως η KRT που έχει τόσο ανταγωνιστικό ταλέντο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Το Νέο Renault CLIO στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Γκάμα κινητήρων, ενώ πλαισιώνεται από τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας που του εξασφάλιΤο Renault CLIO, αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα αυτοκίνητα στην...

Το Νέο Renault CLIO από 13.790€ και με δώρο το LPG

Το Renault CLIO, με 30 χρόνια επιτυχημένης ιστορίας και πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό του, δε χρειάζεται συστάσεις, ενώ δικαία αποτελεί το...

Το Mazda MX-5 χωρίς αντίπαλο στην κατηγορία του

Το Mazda MX-5 παραμένει ανίκητο μεταξύ των roadsters και των κάμπριο. Αυτό αποδεικνύεται και από τις ψηφοφορίες των αναγνωστών των τριών μεγαλύτερων Γερμανικών αυτοκινητιστικών...

Concept EQT – ο πρόδρομος ενός νέου, κορυφαίου μοντέλου στην κατηγορία μικρών Van

Με την Concept EQT, η Mercedes-Benz Vans παρουσιάζει το πρώτο premium όχημα στην κατηγορία των μικρών Van που είναι ιδανικό για οικογένειες και ιδιώτες...

Vision 110 διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά και η λιανική τιμή πώλησης έχει οριστεί στα 2.290 €.

Το Vision 110, το οποίο λανσαρίστηκε στην Ευρώπη το 2012, είναι ένα scooter που δελεάζει με την αξιοπιστία, το διασκεδαστικό χαρακτήρα και την ελκυστική...