Συνεργασία Ducati και MT Distribution

Συνεργασία της Ducati και MT Distribution στα ηλεκτρικά δίκυκλα πόλης

Μια νέα σειρά από αναδιπλούμενα ηλεκτρικά ποδήλατά και ηλεκτρικά πατίνια στα χρώματα της Ducati, Ducati Corse και Ducati Scrambler παρουσίασε η Ducati σε συνεργασία με την MT Distribution, μια από τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου.

Η αυτόνομη αστική μετακίνηση είναι μια νέα ανερχόμενη τάση μετακίνησης, ειδικά τώρα με τα μέτρα κατά της διάδοσης του COVID19.

H Ducati ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς παρουσίασε 7 νέα δικύκλα αστικής μετακίνησης.

Η σειρά περιλαμβάνει 4 ηλεκτρικά πατίνια και 3 ηλεκτρικά ποδήλατα, που σχεδιάστηκαν από το Ducati Desing Centre και την Italdesign.

Τα ηλεκτρικά πατίνια της Ducati έχουν κινητήρες 250W – 500W και τα ηλεκτρικά ποδήλατα κινητήρες 250W (μέγιστη επιτρεπόμενη ισχύς).

Τα δυο πρώτα ηλεκτρικά πατίνια το Cross-E και το Pro II θα παρουσιασθούν στις 20 Ιουνίου και 6 Ιουλίου αντίστοιχα.

Scrambler Ducati CROSS-E monopattino
Scrambler Ducati CROSS-E

Ducati Scrambler – Cross-E

Το Cross-E είναι εφοδιασμένο με “χοντρά” tubeless λάστιχα (110/50-6.5”) κατάλληλα για τις λακκούβες των δρόμων ή και για χωμάτινα μονοπάτια.

Ο ηλεκτροκινητήρας ισχύος 500W εξασφαλίζει άριστη επιτάχυνση και διατήρηση της ταχύτητας στις ανηφορικές διαδρομές.

Η μπαταρία με χωρητικότητα 375 Wh εγγυάται αυτονομία 30-35 km, με μέση ταχυτητα 15 km/h.

Το στιβαρό πλαίσιο, ο διπλός προβολέας, τα 3 προγράμματα οδήγησης και η μεγάλη 3.5” LCD οθόνη display εξασφαλίζουν ασφάλεια και άνεση στην οδήγηση.

Ducati PRO2 monopattino
Ducati PRO2

Ducati – Pro II

Το Pro II, της Ducati, αντιθετα ειναι εφοδιασμένο με ηλεκτροκινητήρα 350W και μπαταρία χωρητικότητας 280 Wh με αυτονομία 25-30 km.

Οι τροχοί ειναι διαμέτρου 10” με puncture-proof tubeless ελαστικά και πίσω ανάρτηση για μεγαλύτερη άνεση.

Με την ασφάλεια και την άνεση να είναι απαραίτητα συστατικά σε κάθε Ducati, τα φρένα είναι ηλεκτρικό εμπρός και με δισκόφρενο πίσω για ασφάλεια και η μεγάλη 3.5” LCD οθόνη προβάλει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες και ρυθμίσεις.

Η παρουσίαση των αναδιπλούμενων ηλεκτρικών ποδήλατον θα ακολουθήσει τις επόμενες εβδομάδας οπότε θα ανακοινωθούν και περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα.

Ορισμένα από τα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα και από το δίκτυο της Ducati αλλά και στο Ducati Shop Online.

Για περισσότερες πληροφορίες και διαθεσιμότητα επισκεφθείτε τη σελίδα της MT Distribution www.mtdistribution.it.

Μπάμπης Κελάφης
Ο Μπάμπης Κελάφης ξεκίνησε την επαγγελματική δραστηριότητα στο χώρο των 2 τροχών το 1982 από την Yamaha - Αφοι Ηλιόπουλοι ΕΠΕ, από το 2012 εργάζεται στην 2ΔΕΛΤΑ - περιοδικό MOTOGP WORLD και σελίδα www.mgp.gr - και είναι μέλος του Ε.Σ.Σ.Α.Μ. - Ελληνικός Σύνδεσμος Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσικλέτας. Ασχολήθηκε με τους αγώνες συμμετέχοντας στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Enduro 1984-2001. Επίσης έχει ασχοληθεί και με το διοργανωτικό σκέλος των αγώνων ξεκινώντας το 1993 σαν τεχνικός έφορος (ΕΘΕΑΜ) από το 2010 είναι μέλος της τεχνικής επιτροπής της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας και από το 2018 πτυχιούχος αλυτάρχης της ΦΙΛΠΑ - FIVA. Έχει εργαστεί στις εταιρίες, YAMAHA HELLAS - επιθεωρητής πωλήσεων, APRILIA MOBILITY GR - Γενικός Διευθυντής, SUZUKI SFAKIANAKIS GR - Διευθυντής Πωλήσεων, NIPPONIA EUROPE GR - Εμπορικός Διευθυντής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Η διαχρονική εξέλιξη του λογότυπου Nissan

Η εταιρική ταυτότητα της Nissan αντικατοπτρίζει πάντα την σημασία του ονόματός της.  Πράγματι, σε ιαπωνικούς χαρακτήρες, το "Nissan" μπορεί να μεταφραστεί ως "προϊόν ήλιου"...

Συνεργασία του StAr με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Στα πλαίσια του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Οδική Ασφάλεια, η Πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Άρη Σταθάκη για την Οδική Ασφάλεια,...

Το CUPRA Formentor επιτυγχάνει βαθμολογία 5 αστέρων στις αυστηρότερες δοκιμές ασφαλείας Euro NCAP

Το CUPRA Formentor, το πρώτο όχημα της μάρκας που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε αποκλειστικά γι’ αυτή, κατέκτησε την κορυφαία βαθμολογία ασφαλείας πέντε αστέρων από τον...

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη και η Honda Moto υποστηρίζουν τον Σπύρο Μάριο Φουρθιώτη

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη και η Honda Moto θα βρίσκονται και το 2021 στο πλευρό του 13χρονου Έλληνα οδηγού αγώνων ταχύτητας, Σπύρου Μάριου Φουρθιώτη...

ΒΑΥΟΝ | Η Hyundai αποκαλύπτει το ολοκαίνουριο μικρομεσαίο SUV

Το Νέο BΑΥΟΝ αποτελεί την τελευταία σχεδιαστική προσέγγιση της SUV γκάμας της Hyundai και χάρη στις εντυπωσιακές αναλογίες και τα αιχμηρά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του...