fbpx

Τα επαγγελματικά Οχήματα της Volkswagen δικά σας με ένα κλικ

Το Mycarnow@Kosmocar, η πρώτη πλήρης ψηφιακή πλατφόρμα που παρουσίασε η Kosmocar για αναζήτηση και άμεση κράτηση και αγορά ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά, επεκτείνεται και στα επαγγελματικά οχήματα της Volkswagen!

Πρόκειται για μία πραγματικά καινοτόμα υπηρεσία προς τον Έλληνα καταναλωτή, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα σε κάποιον που ενδιαφέρεται να αγοράσει επαγγελματικό όχημα, άμεσα και από την ευκολία του ηλεκτρονικού υπολογιστή, του tablet ή ακόμα και του κινητού τηλεφώνου, να επιλέξει από μία ευρεία γκάμα ετοιμοπαράδοτων, διαθέσιμων οχημάτων, τα οποία προσφέρονται με σημαντικό οικονομικό όφελος αλλά και τη δυνατότητα απόκτησης μέσω νέου χρηματοδοτικού προγράμματος.

  • Η Kosmocar επεκτείνει τη δυνατότητα online αγοράς ετοιμοπαράδοτου αυτοκινήτου και στα επαγγελματικά οχήματα της Volkswagen.
  • Το Mycarnow@Kosmocar, όπως είναι το όνομα της νέας υπηρεσίας, προσφέρει στον υποψήφιο πελάτη πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο στα διαθέσιμα μοντέλα της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, σε προνομιακές τιμές και χρηματοδότηση με ευνοϊκούς όρους.
  • Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη στη home page του εταιρικού site της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα.

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα Mycarnow@Kosmocar έχει αναπτυχθεί από την Kosmocar στα πρότυπα αντίστοιχων μεθόδων online πωλήσεων αυτοκινήτων του εξωτερικού. Λειτουργεί παράλληλα και σε συνεργασία με το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar, με στόχο να προσφέρει και στους επαγγελματίες, την ίδια ολοκληρωμένη – και στο ψηφιακό πλέον επίπεδο – εμπειρία αγοράς.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η υπηρεσία παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της εξ αποστάσεως αγοράς αγαθών ενώ προσφέρει τη δυνατότητα και σε υποψήφιους πελάτες που βρίσκονται σε γεωγραφικές περιοχές που δεν υπάρχει Εξουσιοδοτημένος Έμπορος της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, να βρουν το μοντέλο που επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα. Την ίδια στιγμή, ο υποψήφιος πελάτης μέσα από το Mycarnow@Kosmocar επωφελείται από προνομιακές τιμές και ειδική χρηματοδότηση, με επιτόκιο 4,5% και δυνατότητα καταβολής της πρώτης δόσης έξι μήνες μετά την αγορά του αυτοκινήτου.
Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επισκεφθούν είτε τη home page της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα (www.volkswagen-commercial-vehicles.gr) είτε κατευθείαν τη σχετική ιστοσελίδα στο σύνδεσμο mycarnow.kosmocar.gr/cv. Εκεί, παρουσιάζονται τα διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα επαγγελματικά οχήματα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον υποψήφιο αγοραστή, όπως εξοπλισμός, τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμή, όφελος πελάτη ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα επιλογής για αγορά μετρητοίς ή μέσω χρηματοδότησης. Μετά την επιλογή του αυτοκινήτου, ο υποψήφιος πελάτης επιλέγει τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο που θα αναλάβει την παράδοση του αυτοκινήτου. Ειδικά σε αυτό, τονίζεται ότι το δίκτυο της Kosmocar, τόσο για υπηρεσίες Πωλήσεων όσο και After Sales επαναλειτουργεί με πολύ αυστηρά πρωτόκολλα υγειονομικής προστασίας σε όλες τις διαδικασίες, τηρώντας στο ακέραιο όλες τις οδηγίες της Πολιτείας για την εξασφάλιση της υγείας των εργαζομένων και των πελατών.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα υπηρεσία προσφέρει τη δυνατότητα στον υποψήφιο πελάτη να έχει πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε ετοιμοπαράδοτα επαγγελματικά οχήματα. Αυτή είναι και η βασική διαφορά του Mycarnow@Kosmocar από αντίστοιχους κλασικούς διαμορφωτές (configurators) ή πλατφόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος-επικοινωνίας ή/και αγοράς αυτοκινήτου, που έχουν παρουσιαστεί από ανταγωνιστικές μάρκες, το τελευταίο διάστημα, στην ελληνική αγορά. Η κράτηση-δέσμευση του μοντέλου γίνεται άμεσα από τον ενδιαφερόμενο, από την οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή, του tablet ή του κινητού τηλεφώνου.

Γιώργος Βαρίνος
Ο Γιώργος Βαρίνος είναι πτυχιούχος Μηχανικός Αεροσκαφών και έχει πτυχίο πιλότου Υπερελαφρών Αεροσκαφών ΥΠΑΜ. Στο χώρο των περιοδικών βρίσκεται από το 1982. Από το 1989 εργάζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος και είναι τακτικό μέλος της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων. Ασχολήθηκε με τους αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτου από το 2000 και έτρεξε για 12 χρόνια (1983-1995) στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Enduro. Έχει εργαστεί στα περιοδικά 4 Τροχοί (1982-1986), Car & Driver (1989-1993), Auto Motor und Sport (1993-1994), Auto Τρίτη (1993-1995), Bestever (1998-2010), Luxury Boat & SUV (2005-2010), One Passion (2007-2009), Sea World Almanac (2009-2010) και σήμερα είναι ο υπεύθυνος της έκδοσης InMotion by Gazzetta (από το 2014) ενώ είναι εκλέκτορας του ελληνικού θεσμού για «Το Αυτοκίνητο της Χρονιάς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Τα ηλεκτροκίνητα επαγγελματικά και τα τέλη κυκλοφορίας τους

Τα ηλεκτροκίνητα επαγγελματικά ελαφρά οχήματα μέχρι 3,5 τόνων ωφέλιμου φορτίου και τα τέλη κυκλοφορίας τους Το ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο. με επιστολή του προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Περιβάλλοντος...

To πρωτάθλημα καρτ ΙΑΜΕ πατά πάλι γκάζι

Μετά από πολύμηνη καθυστέρηση λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών ελέω Covid-19, το IAME Series Greece ετοιμάζεται να πατήσει ξανά γκάζι, με τη διεξαγωγή του πρώτου...

O ευκολότερος τρόπος να αποκτήσεις ένα Ford

Με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα FordΕύκολα, η Ford Motor Ελλάς σας δίνει τώρα τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Ford που σας ταιριάζει με τους...

Φρεσκάρισμα με νέο «πρόσωπο» για το Opel Crossland

Ζωηρό και συμπαγές αποτύπωμα, ευρύχωρο και ευέλικτο εσωτερικό και cool εμφάνιση SUV. Αυτό είναι το νέο Opel Crossland, το πρώτο μοντέλο που υιοθετεί το...

«Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» το νέο Peugeot e-208

Το ολοκαίνουριο Peugeot e-208 Allure βραβεύτηκε ως το «Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στη μικρομεσαία κατηγορία των βραβείων «What Car?» υπερισχύοντας πολλών αντιπάλων, μεταξύ των...