Μέτρα αναβάθμισης μοντέλων BMW από το φθινόπωρο του 2020

Όλα τα μοντέλα BMW με Euro 6d – Νέες plug-in υβριδικές εκδόσεις για την BMW Σειρά 5 – εν σειρά εξακύλινδροι κινητήρες diesel με ήπια υβριδική τεχνολογία 48-volt για τις BMW Σειρά 3 και BMW Σειρά 8 – BMW Σειρά 1 και BMW Σειρά 2 Gran Coupé με νέους κινητήρες – Driving Assistant Professional με ανίχνευση φωτεινού σηματοδότη Urban Cruise Control – Νέες Ψηφιακές Υπηρεσίες: BMW News, προφίλ οδηγών με φωτογραφίες και μέσω κωδικού QR με χρήση του My BMW App.

Τα μέτρα αναβάθμισης για πολυάριθμα μοντέλα BMW, με ισχύ από το φθινόπωρο του 2020, εστίασαν στην αυξημένη απόδοση μέσω συνέχισης της στρατηγικής εξηλεκτρισμού, στη βελτιστοποίηση των εκπομπών ρύπων και στις καινοτομίες συστημάτων υποστήριξης οδηγού και ψηφιακών υπηρεσιών. Από το Νοέμβριο του 2020, όλα τα μοντέλα της πολυτελούς μάρκας θα συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις του αυστηρότερου ισχύοντος προτύπου εκπομπών ρύπων Euro 6d. Στην BMW Σειρά 5, η γκάμα των plug-in υβριδικών μοντέλων επεκτείνεται με τρεις νέες εκδόσεις. Νέοι εν σειρά 6-κύλινδροι κινητήρες diesel και ήπια υβριδική τεχνολογία 48-volt μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων ορισμένων μοντέλων BMW Σειράς 3 και BMW Σειράς 8. Επιπλέον, νέοι κινητήρες θα προστεθούν στα σύνολα που διατίθενται για τις BMW Σειρά 1 και BMW Σειρά 2 Gran Coupé.

Η νέα λειτουργία Urban Cruise Control αυξάνει τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας και θα διατίθεται σε συνδυασμό με το Driving Assistant Professional για πολλά από τα τρέχοντα μοντέλα από το Νοέμβριο του 2020. Οι τελευταίες ψηφιακές υπηρεσίες για μοντέλα με BMW Operating System 7 αναβαθμίζουν την οδηγική απόλαυση. Η υπηρεσία BMW News προσφέρει εξατομικευμένες ηχητικές ειδήσεις. Νέες επιλογές στη δημιουργία προφίλ οδηγού απλουστεύουν την εξατομίκευση του οχήματος. Επίσης, επεκτείνεται η γκάμα λειτουργιών του BMW Intelligent Personal Assistant. Νέα εξωτερικά χρώματα και προαιρετικός εξοπλισμός θα διατίθενται για πολυάριθμα μοντέλα από το Νοέμβριο του 2020.

Ποικίλα αποδοτικά κινητήρια σύνολα: Παγκόσμια πρεμιέρα για πέντε plug – in υβριδικά μοντέλα της BMW Σειράς 5.

Η γκάμα μοντέλων BMW με εξηλεκτρισμένα συστήματα κίνησης επεκτείνεται σταθερά το φθινόπωρο του 2020, καθώς προστίθενται άκρως ελκυστικές προτάσεις: BMW 545e xDrive Sedan, BMW 530e Touring και BMW 530e xDrive Touring. Η οικογένεια BMW Σειρά 5 ήδη περιλαμβάνει τώρα πέντε plug-in υβριδικές εκδόσεις. Στην ανώτερη μεσαία κατηγορία, η BMW προφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα ηλεκτροκίνητων μοντέλων.

Στη νέα BMW 545e xDrive Sedan, ένας εν σειρά 6-κύλινδρος βενζινοκινητήρας και ένας ηλεκτροκινητήρας ενσωματωμένος στο 8-τάχυτο Steptronic προσφέρουν εντυπωσιακές επιδόσεις με ιδιαίτερα αποδοτικό τρόπο. Συνολικά, η ισχύς των δύο κινητήριων μονάδων φτάνει τα 290 kW/394 hp και κατανέμεται μεταξύ εμπρός και πίσω τροχών ανάλογα με τις απαιτήσεις μέσω του ευφυούς συστήματος τετρακίνησης BMW xDrive. Ο συνδυασμός ενεργειακής απόδοσης και σπορ επιδόσεων που αποτελεί σήμα κατατεθέν της μάρκας, χαρακτηρίζει και τα νέα μοντέλα Touring, των οποίων το plug-in υβριδικό σύστημα αποτελείται από έναν 4-κύλινδρο βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα ενσωματωμένο στο 8-τάχυτο κιβώτιο Steptronic. Συνδυασμένα, παράγουν ισχύ έως 215 kW/292 hp στο XtraBoost mode όταν οι απαιτήσεις φορτίου είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Πιο δυναμικές επιδόσεις και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου: Νέοι εν σειρά 6-κύλινδροι κινητήρες diesel με ήπια υβριδική τεχνολογία 48- volt στις BMW Σειρά 3 και BMW Σειρά 8.

Με την εισαγωγή της τεχνολογίας ‘48-volt mild hybrid’ σε περισσότερα μοντέλα, η BMW εξακολουθεί να μειώνει σταθερά την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων από τον τρέχοντα στόλο μοντέλων της. Αυτό συνδυάζεται με το λανσάρισμα μιας νέας γενιάς εν σειρά 6-κύλινδρων κινητήρων diesel. Από το φθινόπωρο του 2020, τέσσερα μεσαία μοντέλα της BMW Σειράς 3 και τρία πολυτελή σπορ μοντέλα της BMW Σειράς 8 θα προσφέρουν αισθητά πιο δυναμικές επιδόσεις και αυξημένη απόδοση.

Αυτό είναι αποτέλεσμα της περαιτέρω εξελιγμένης τεχνολογίας BMW TwinPower Turbo, της πολύ ισχυρής μίζας γεννήτριας και μιας επιπρόσθετης μπαταρίας. Η άμεση παραγωγή ισχύος από στάση και κατά την επιτάχυνση ενισχύεται με + 8 kW/11 hp που προσφέρει η μίζα γεννήτρια 48-volt. Σε άλλες συνθήκες φορτίου ο ηλεκτροκινητήρας μπορεί να ανακουφίζει τον κινητήρα καύσης και επομένως να αυξάνει την απόδοση. Η ισχύς που απαιτείται για κάτι τέτοιο προέρχεται από την ανάκτηση ενέργειας στις φάσεις φρεναρίσματος και ώθησης και αποθηκεύεται σε μία μπαταρία 48-volt, που επίσης τροφοδοτεί το ηλεκτρικό σύστημα του οχήματος.

Η ήπια υβριδική τεχνολογία 48-volt θα χρησιμοποιείται σε τέσσερα ακόμα μοντέλα BMW Σειράς 3 από το Νοέμβριο του 2020. Στις νέες BMW 330d Sedan και BMW 330d xDrive Sedan και στις νέες BMW 330d Touring και BMW 330d xDrive Touring, υποστηρίζει τον νέο, εν σειρά 6-κύλινδρο κινητήρα diesel, που ήδη προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση με μέγιστη ισχύ αυξημένη κατά 15 kW/21 hp, φτάνοντας συνολικά τα 210 kW/286 hp. Χάρη σε ένα σύστημα υπερσυμπίεσης δύο σταδίων και ένα προηγμένο σύστημα ψεκασμού common rail του οποίου τα πιεζοηλεκτρικά μπεκ ψεκάζουν τώρα το καύσιμο στους θαλάμους καύσης με έως δέκα ψεκασμούς ανά κύκλο λειτουργίας και μέγιστη πίεση 2.700 bar, η απόκριση αλλά και η απόδοση του 3-λιτρου κινητήρα έχουν βελτιστοποιηθεί. Ο νέος κινητήρας diesel παράγει μέγιστη ροπή 650 Nm – αυξημένη κατά 30 Nm – μεταξύ 1.500 και 2.500 σαλ. Η αυξημένη ισχύς του κινητήρα καύσης και η πρόσθετη ηλεκτρική ισχύς βελτιώνουν αισθητά την επιτάχυνση του αυτοκινήτου από στάση. Για παράδειγμα, η νέα BMW 330d Sedan βελτιώνει την επιτάχυνση από 0 – 100 km/h κατά 0,2 δευτ. στα 5,3 δευτερόλεπτα.

Στην BMW Σειρά 8, η ήπια υβριδική τεχνολογία 48-volt συνδυάζεται με ένα νέο και ισχυρότερο 3-λιτρο κινητήρα diesel. Τα μοντέλα BMW 840d xDrive Coupé, BMW 840d xDrive Cabrio και BMW 840d xDrive Gran Coupé θα εφοδιάζονται με έναν εν σειρά 6-κύλινδρο κινητήρα 250 kW/340 hp στο μέλλον. Η αύξηση της μέγιστης ισχύος κατά 15 kW/20 hp είναι επίσης αποτέλεσμα της ακόμα πιο εξελιγμένης τεχνολογίας BMW TwinPower Turbo. Αυτή περιλαμβάνει τώρα έναν υπερσυμπιεστή πολλαπλών σταδίων για τα στάδια υψηλής και χαμηλής πίεσης. Η μέγιστη ροπή των 700 Nm είναι διαθέσιμη μεταξύ 1.750 και 2.250 rpm. Στη γκάμα πολυτελών σπορ μοντέλων, η νέα τεχνολογία κίνησης επιτρέπει στην BMW 840d xDrive Coupé, για παράδειγμα, να βελτιώσει την επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h κατά 0,1 δευτ. στα 4,8 δεύτερα. Στα βελτιστοποιημένα χαρακτηριστικά επιδόσεων του κινητήρα diesel προστίθενται ακριβείς ρυθμίσεις του πλαισίου και των συστημάτων ελέγχου. Οι νέοι κινητήρες diesel για τις BMW Σειρά 3 και BMW Σειρά 8 αντιπροσωπεύουν επίσης την τελευταία λέξη της αντιρρυπαντικής τεχνολογίας. Υιοθετούν τεχνολογία επεξεργασίας καυσαερίων με εξαρτήματα τοποθετημένα κοντά στον κινητήρα, όπως ένας οξειδωτικός καταλύτης diesel και μία επίστρωση SCR στο φίλτρο σωματιδίων diesel. Για βέλτιστη μείωση των εκπομπών οξειδίων του αζώτου (NOX), ένας δεύτερος αισθητήρας τοποθετείται αμέσως μετά το σύστημα SCR.

BMW Σειρά 1, BMW Σειρά 2 Gran Coup é: Περισσότεροι κινητήρες και νέες προαιρετικές επιλογές.

Νέοι κινητήρες θα διατίθενται από το Νοέμβριο του 2020 για τις BMW Σειρά 1 και BMW Σειρά 2 Gran Coupé. Η νέα BMW 116i χρησιμοποιεί ένα 3-κύλινδρο βενζινοκινητήρα που αποδίδει ισχύ 80 kW/109 hp και μέγιστη ροπή 190 Nm. Εφοδιάζεται στάνταρ με μηχανικό 6-τάχυτο κιβώτιο και επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 10,6 δευτ. Ένα 7-τάχυτο κιβώτιο Steptronic με διπλό συμπλέκτη διατίθεται προαιρετικά. Επιπλέον, στη γκάμα μοντέλων θα προστεθεί η νέα BMW 120i (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 5,8–5,5l/100km*, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 134–126g/km). Ο 4-τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας της παράγει μέγιστη ισχύ 131 kW/178 hp και μέγιστη ροπή 280 Nm και συνδυάζεται στάνταρ με ένα 7-τάχυτο κιβώτιο Steptronic διπλού συμπλέκτη. Η νέα BMW 120i επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 7,0 δευτ.

Η εξαιρετική οικονομία είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα του νέου βασικού πετρελαιοκινητήρα που διατίθεται για τη νέα BMW Σειρά 2 Gran Coupé. Ο 3-κύλινδρος κινητήρας diesel της νέας BMW 216d Gran Coupé (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 4,1–3,8l/100km*, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 108 –99 g/km) αποδίδει μέγιστη ισχύ 85 kW/116 hp και μέγιστη ροπή 270 Nm. Μεταφέρει την ισχύ του σε ένα 7-τάχυτο κιβώτιο Steptronic διπλού συμπλέκτη (βασικός εξοπλισμός) και προσφέρει επιτάχυνση 0 – 100 km/h σε 10,3 δευτ.

Η γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού για τις BMW Σειρά 1 και BMW Σειρά 2 Gran Coupé συμπληρώνεται από τα φώτα BMW Individual Shadow Line. Τα μαύρα ένθετα στο πάνω άκρο των προβολέων προσδίδουν μία ακόμα πιο δυναμική εικόνα στο εμπρός τμήμα.

Urban Cruise Control : Αυξημένη άνεση και βελτιστοποιημένη ασφάλεια σε συνθήκες αστικής οδικής κυκλοφορίας.

Το αυξημένο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που επιτυγχάνεται μέσω συνδυασμένου ελέγχου ταχύτητας και απόστασης θα διατίθεται σε πολυάριθμα από τα τρέχοντα μοντέλα BMW σε συνθήκες αστικής κυκλοφορίας από το φθινόπωρο του 2020. Σε συνδυασμό με το προαιρετικό Driving Assistant Professional, η λειτουργία Urban Cruise Control διατίθεται για τις BMW Σειρά 3 και BMW Σειρά 5, BMW Σειρά 6 Gran Turismo, BMW Σειρά 8 και τις BMW X5, BMW X6, BMW X7, BMW M5, BMW M8, BMW X5 M και BMW X6 M. Η τεχνολογία αυτή επεκτείνει τις δυνατότητες του Active Cruise Control με Stop & Go με μία λειτουργία αναγνώρισης φωτεινού σηματοδότη. Εκτός από τα προπορευόμενα οχήματα και τις πινακίδες οδοσήμανσης, λαμβάνονται επίσης υπόψη φωτεινοί σηματοδότες καταγεγραμμένοι από τη στερεοσκοπική κάμερα.

Στην περίπτωση ανίχνευσης σημάτων από φωτεινούς σηματοδότες της λωρίδας στην οποία κινείται το όχημα, αυτά καταγράφονται αυτόματα από το σύστημα ελέγχου ταχύτητας και απόστασης. Εάν το φανάρι είναι κόκκινο, το σύστημα επιβραδύνει το όχημα μέχρι να σταματήσει. Ένα πράσινο φανάρι σηματοδοτεί τη συνέχιση του ταξιδιού. Σε πιο περίπλοκες περιπτώσεις διασταυρώσεων όπου, για παράδειγμα, διαφορετικά σήματα ισχύουν για διαφορετικές λωρίδες, το σύμβολο ενός φωτεινού σηματοδότη εμφανίζεται στον πίνακα οργάνων. Στη συνέχεια, ο οδηγός μπορεί να επιβεβαιώσει το σήμα που εμφανίζεται εκεί και να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον αυτόματο έλεγχο ταχύτητας και απόστασης ή να ελέγχει ο ίδιος την ταχύτητα. Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση στην κυκλοφορία της πόλης, υπάρχει μία λειτουργία υπενθύμισης. Ενώ το όχημα είναι σταματημένο σε κόκκινο φανάρι, η τρέχουσα ‘κατάστασή’ του απεικονίζεται στον πίνακα οργάνων. Με το που ανάβει ‘πράσινο’, ο οδηγός λαμβάνει σήμα για να ξεκινήσει.

Το Urban Cruise Control μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο εκ των υστέρων μέσω απομακρυσμένης αναβάθμισης λογισμικού (Remote Software Upgrade). Με εξαίρεση τα μοντέλα της BMW Σειράς 8, η λειτουργία αυτή διατίθεται για όλα τα προαναφερθέντα μοντέλα που κατασκευάζονται από τον Ιούλιο του 2020 και εφοδιάζονται με Driving Assistant Professional.

Νέες ψηφιακές υπηρεσίες για μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση: BMW News , BMW Intelligent Personal Assistant με νέες λειτουργίες, προσωπική φωτογραφία προφίλ και απλή σύνδεση ( log – in ).

Η τελευταία γενιά του συστήματος απεικόνισης & ελέγχου καθιστά δυνατή τη χρήση νέων ψηφιακών υπηρεσιών σε πολλά από τα τρέχοντα μοντέλα BMW. Το BMW Operating System 7, που διατίθεται σε συνδυασμό με BMW Live Cockpit, BMW Live Cockpit Plus ή BMW Live Cockpit Professional, επιτρέπει στον οδηγό να εξατομικεύει σε μεγάλο βαθμό την απεικόνιση πληροφοριών. Από το Νοέμβριο του 2020, το περιεχόμενο του ηχοσυστήματος θα προσαρμόζεται σύμφωνα με τις επιθυμίες και ανάγκες του οδηγού με το BMW News. Ανάλογα με τα ενδιαφέροντα κάθε οδηγού, τρέχουσες online ειδήσεις επιλέγονται από δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις και μεταδόσεις με φωνητικές οδηγίες μέσω του ηχοσυστήματος του οχήματος.

Το BMW Intelligent Personal Assistant είναι μία από τις καινοτόμες υπηρεσίες που περιλαμβάνεται στα τρέχοντα μοντέλα με BMW Operating System 7. Ο ‘ψηφιακός βοηθός’, που επιτρέπει το διαισθητικό φωνητικό έλεγχο (voice control) πολλών λειτουργιών του οχήματος («Hey, BMW»), αποκτά συνεχώς όλο και περισσότερες ικανότητες. Από το φθινόπωρο του 2020, τα MAX eDrive και AUTO eDrive ή ELECTRIC και HYBRID modes μπορούν επίσης να ενεργοποιούνται στα ανάλογα εξοπλισμένα plug-in υβριδικά μοντέλα μέσα φωνητικών οδηγιών. Επιπρόσθετα, το BMW Intelligent Personal Assistant θα μπορεί να αναπαράγει τους ήχους λειτουργίας άλλων μοντέλων BMW μέσω του ηχοσυστήματος εάν του ζητηθεί κάτι τέτοιο με μία αντίστοιχη ερώτηση, όπως («Πώς είναι ο ήχος μιας BMW M3;») σε αυτοκίνητα της Γερμανικής αγοράς.

Η δημιουργία ενός προφίλ του οδηγού προσφέρει τώρα περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης. Από το Νοέμβριο του 2020, ο οδηγός θα μπορεί να συνδέεται πλέον όχι μόνο εισάγοντας ο ίδιος το BMW ID αλλά και μέσω του My BMW App, κάτι που καθιστά τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη. Ένας κωδικός QR που θα δημιουργείται για το σκοπό αυτό, μπορεί να προβάλλεται στην οθόνη Control Display, και στη συνέχεια να σκανάρεται μέσω ενός smartphone. Τα προσωπικά δεδομένα προφίλ του οδηγού θα δύνανται να μεταφέρονται στο όχημα. Κάτι επίσης νέο: Ο οδηγός μπορεί να προσθέτει μία φωτογραφία της επιλογής του στο ατομικό του προφίλ.

BMW X 1 και BMW X 2: Νέες εκδόσεις προβολέων και BMW Individual High Gloss Shadow Line με περισσότερα χαρακτηριστικά.

Προσαρμοζόμενοι προβολείς LED θα διατίθενται για την compact BMW X2 Sports Activity Coupé από το Νοέμβριο του 2020. Αυτοί βελτιστοποιούν την ορατότητα κατά τη νυχτερινή οδήγηση, μεταξύ άλλων μέσω μιας λειτουργίας matrix για τη μεγάλη σκάλα φώτων. Το στοιχείο αυτό μπορεί να αυξήσει την εμβέλεια ορατότητας χωρίς να ‘τυφλώνει’ τους άλλους οδηγούς. Για το σκοπό αυτό, η μεγάλη σκάλα φώτων διαιρείται σε αρκετά τμήμα LED, τα οποία μπορούν να ενεργοποιούνται και να απενεργοποιούνται ανεξάρτητα, προσαρμόζοντας το μοτίβο φωτισμού του δρόμου στην αντίστοιχη κατάσταση της κυκλοφορίας.

Επιπλέον, εντυπωσιακά φώτα BMW Individual Shadow Line διατίθενται προαιρετικά για τις BMWX2 και BMW X1. Η σπορ εμφάνιση της BMW X2 αναδεικνύεται μέσω του BMW Individual High Gloss Shadow Line με περισσότερες λεπτομέρειες. Εκτός από τα γυαλιστερά μαύρα πλαίσια των πλαϊνών παραθύρων, το πακέτο περιλαμβάνει ένα μαύρο πλαίσιο για τη μάσκα ‘νεφρών’ BMW και ‘chrome black’ διάκοσμο στην απόληξη εξαγωγής.

Νέες χρωματικές προτάσεις για πιο εκφραστική εξατομίκευση.

Νέες προσθήκες στην παλέτα χρωμάτων για πολλά μοντέλα θα λανσαριστούν το φθινόπωρο του 2020 προσφέροντας περισσότερες ευκαιρίες εξατομίκευσης. Το νέο μεταλλικό φινίρισμα San Remo Green θα διατίθεται επίσης για τη νέα BMW Σειρά 4 Coupé στο μέλλον. Για τις BMW X5, BMW X6 και BMW X7, έχουν προστεθεί οι χρωματισμοί Dravit Grey metallic και Sparkling Brown metallic. Επιπλέον, τα ειδικά φινιρίσματα της BMW Individual, Grigio Telesto metallic, Urban Green metallic, Frozen Black metallic, Petrol Mica metallic, Ruby Red metallic, Avus Blue metallic και British Racing Green metallic διατίθενται επίσης για τα μεγάλα μοντέλα της οικογένειας BMW X.

Για το BMW i3 και BMW i3s θα διατίθενται επίσης νέα χρώματα από το Νοέμβριο του 2020. Τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα θα διατίθενται με χρωματισμούς σε Cashmere Silver με πινελιές BMW i Blue και Galvanic Gold με πινελιές Frozen Grey metallic και Fluid Black με πινελιές Frozen Grey metallic.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Διπλή νίκη για την Hyundai στο Arctic Rally Finland

Την πρώτη της νίκη στη σεζόν με αποτέλεσμα 1-3 κατέκτησε η Hyundai Motorsport στο Arctic Rally Finland, τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.  Οι Εσθονοί Ott...

Η Honda Παρουσιάζει Τη Νέα Γενιά Του Συστήματος Ασφαλείας Honda SENSING Elite

Η Honda Motor Co., Ltd. θα ξεκινήσει τις πωλήσεις leasing στην Ιαπωνία, στις 5 Μαρτίου 2021, του Honda Legend EX, το οποίο εξοπλίζεται με το Honda SENSING Elite.Στην προσπάθειά της για δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς ατυχήματα...

Hλεκτρικά & Plug-in υβριδικά αυτοκίνητα Mercedes-Benz & smart EQ!

Στη Mercedes-Benz, ο δρόμος προς την ηλεκτροκίνηση γίνεται ολοένα και πιο βατός, αφού ενισχύονται διαρκώς οι ενέργειές της, ώστε όλα τα αμιγώς ηλεκτρικά και...

Το VOLVO PERSONAL SERVICE

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα Volvo Personal Service, που προσεγγίζει με έναν εντελώς νέο τρόπο τη συντήρηση και την επισκευή των αυτοκινήτων, εφαρμόζεται πλέον πανελλαδικά στο...

IONIQ 5 | Εξαντλήθηκαν μέσα σε 24 ώρες 3.000 οχήματα

Η παγκόσμια πρεμιέρα του αμιγώς ηλεκτρικού Hyundai IONIQ 5 συνοδεύτηκε από την υψηλότερη εκδήλωση ενδιαφέροντος Ευρωπαίων πελατών συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο λανσάρισμα νέου μοντέλου...