POW – Pet On Wheels

POW – Pet On Wheels

Pow είναι το πρώτο ειδικό σύστημα  μεταφοράς για μικρά κατοικίδια παγκοσμίως, κατασκευασμένο ως άκαμπτο ταξιδιωτικό κουτί (μπαγκαζιέρα) για σκούτερ, μοτοσυκλέτες, ποδήλατα και αυτοκίνητα.

Σχεδιασμένο για μεταφορά μικρών κατοικίδιων ζώων έως 10kg, συμμορφώνεται με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και τις διατάξεις του Ιταλικού κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Το Pow θα επιτρέψει στο κατοικίδιο ζώο σας να ταξιδεύει άνετα χωρίς να αποσπά την προσοχή του οδηγού και με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο.

pow - 2

Διαθέτει εξαερισμό και μια συρόμενη θύρα, που επιτρέπει στο κατοικίδιο να βγάζει το κεφάλι του έξω με ασφάλεια, χάρη σε ένα εσωτερικό λουρί που δένει εύκολα στο κολάρο του.

Διαθέσιμο σε πολλές χρωματικές επιλογές, το pow τοποθετείται στη μοτοσυκλέτα μέσω μιας βάσης με ένα απλό κλικ, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μεταφέρετε τον μικρό σας φίλο με ασφάλεια και άνεση με σκούτερ, μοτοσυκλέτα, ποδήλατο ή αυτοκίνητο.

Επίσης διαθέτει και κλειδαριά.

Το POW συνοδεύετε από τη βάση στήριξης που προσαρμόζεται σε κάθε σκούτερ / μοτοσυκλέτα.

Το POW επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα ασφαλείας για μεταφορά σε δύο τροχούς για τον τετράποδο φίλο σας, εξασφαλίζοντας την προστασία του και την ευκολία μετακίνησης.

Το POW μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένας απλός χώρος αποσκευών ή κράνους, με χώρο για δύο κράνη τζετ.

Το POW είναι ένα προϊόν πολλαπλών χρήσεων που μπορεί ακόμη και να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε στάνταρ σχάρα στο ποδήλατό σας.

Χάρη στη βάση και τα εξαρτήματα εγκατάστασης, που παρέχονται με POW, η εγκατάσταση γίνεται εύκολα με μόνο τέσσερις βίδες.

POW PET ON WHEELS - 2

Το POW είναι επίσης φιλικό προς το αυτοκίνητο.

Με το δέσιμο της ζώνης ασφαλείας στη λαβή μεταφοράς, το κατοικίδιο σας μπορεί να ασφαλιστεί με ασφάλεια τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω κάθισμα.

Το POW αυξάνει την ασφάλεια των κατοικίδιων σας, σε περίπτωση ατυχήματος και ταυτόχρονα περιορίζει την απόσπαση της προσοχής από τον οδηγό.

Χαρακτηριστικά POW

  • Βάρος: 4.7kg
  • Διαστάσεις: 42x42x37cm
  • Μέγιστο φορτίο: 10kg
  • Χωρητικότητα: 35 λίτρα
  • Χωρητικότητα κράνους: 2 jet ή ένα fullface

Τρόπος Συναρμολόγησης: Σε κάθε κατεύθυνση πάνω στο σκούτερ ή στη μοτοσυκλέτα

Μέθοδος συναρμολόγησης σε αυτοκίνητο: Περάστε τη ζώνη ασφαλείας μέσα από τη χειρολαβή

Υλικό κατασκευής: Πολυπροπυλένιο και πολυακαρμπονικό υλικό.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος

Georgopoulos Power Store
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 41-31 – Νέος Κόσμος 11636 Αθήνα, Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 210 9242427 – Email: info@akisgeorgopoulos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Η διαχρονική εξέλιξη του λογότυπου Nissan

Η εταιρική ταυτότητα της Nissan αντικατοπτρίζει πάντα την σημασία του ονόματός της.  Πράγματι, σε ιαπωνικούς χαρακτήρες, το "Nissan" μπορεί να μεταφραστεί ως "προϊόν ήλιου"...

Συνεργασία του StAr με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Στα πλαίσια του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Οδική Ασφάλεια, η Πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Άρη Σταθάκη για την Οδική Ασφάλεια,...

Το CUPRA Formentor επιτυγχάνει βαθμολογία 5 αστέρων στις αυστηρότερες δοκιμές ασφαλείας Euro NCAP

Το CUPRA Formentor, το πρώτο όχημα της μάρκας που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε αποκλειστικά γι’ αυτή, κατέκτησε την κορυφαία βαθμολογία ασφαλείας πέντε αστέρων από τον...

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη και η Honda Moto υποστηρίζουν τον Σπύρο Μάριο Φουρθιώτη

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη και η Honda Moto θα βρίσκονται και το 2021 στο πλευρό του 13χρονου Έλληνα οδηγού αγώνων ταχύτητας, Σπύρου Μάριου Φουρθιώτη...

ΒΑΥΟΝ | Η Hyundai αποκαλύπτει το ολοκαίνουριο μικρομεσαίο SUV

Το Νέο BΑΥΟΝ αποτελεί την τελευταία σχεδιαστική προσέγγιση της SUV γκάμας της Hyundai και χάρη στις εντυπωσιακές αναλογίες και τα αιχμηρά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του...