Το Ford Transit Custom “International Van of the Year 2020” με 199€ το μήνα

Το εξηλεκτρισμένο Ford Transit Custom Plug-In Hybrid και EcoBlue Hybrid, έχοντας αποσπάσει τον τίτλο “International Van of the Year” επιβεβαιώνει όχι μόνο την ανθεκτικότητα, αλλά και την τεχνολογική του υπεροχή έναντι των ανταγωνιστών του.

Ποτέ άλλοτε η χρηματοδότηση ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου Ford δεν ήταν πιο εύκολη και συμφέρουσα για κάθε εταιρεία, ελεύθερο επαγγελματία ή επιχειρηματία.

Με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Custom Ford Pro Plus, το οποίο έρχεται να συμπληρώσει το σύνολο των εξειδικευμένων υπηρεσιών που προσφέρει η Ford Motor Ελλάς τα τελευταία χρόνια στους Έλληνες καταναλωτές, κάθε νομικό πρόσωπο ή ελεύθερος επαγγελματίας έχει τώρα τη δυνατότητα να αποκτήσει το Transit Custom, το κορυφαίο βαν της ευρωπαϊκής και εγχώριας αγοράς, με τους πιο ευνοϊκούς όρους και μηνιαία δόση που ξεκινά από μόλις 199€.

Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Custom Ford Pro Plus, που είναι διαθέσιμο έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου, προσφέρει σε κάθε επαγγελματία μέγιστη ευελιξία, αφού προσφέρει μεταξύ άλλων σταθερό επιτόκιο 5,6%, ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής από 12 έως και 84 μήνες, και ελάχιστη προκαταβολή από 25%.

Παράδειγμα χρηματοδότησης

Μοντέλο: Transit Custom Van 280S Base 2.0L EcoBlue 105PS
Ανώτατη Λιανική Τιμής Πώλησης: 22.657€
Προκαταβολή 40%: 9.130€
Ποσό χρηματοδότησης: 13.527€
Αριθμός δόσεων: 84
Επιτόκιο 5,6% (πλέον εισφοράς 0,60% του Ν. 128/1975)
Έξοδα: €300
ΣΕΠΠΕ: 7,1%
Μηνιαία δόση: 198,91€

Το Ford Transit Custom διαθέτει μία πλήρη γκάμα αμαξωμάτων και κινητήρων σαρώνοντας κυριολεκτικά τα φετινά βραβεία στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Η φορτιζόμενη υβριδική έκδοση (PHEV) απέσπασε τον τίτλο “International Van of the Year“ επιβεβαιώνοντας περίτρανα τις ικανότητες, την ανθεκτικότητα, αλλά και τις κορυφαίες τεχνολογικές κατακτήσεις του μοντέλου.

Με δυνατότητα κίνησης χωρίς εκπομπές ρύπων και ταυτόχρονα χωρίς το άγχος της αυτονομίας, το Transit Custom Plug-In Hybrid μπορεί να φορτίζεται μέσω εξωτερικής πηγής ηλεκτρικής ενέργειας, παρέχοντας αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως και 56 km σύμφωνα με τον κύκλο NEDC. Οι εμπρός τροχοί του οχήματος κινούνται αποκλειστικά από έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα με απόδοση 92,9 kW, ο οποίος τροφοδοτείται με ενέργεια από μία μπαταρία ιόντων λιθίου 13.6 kWh. Ο πολυβραβευμένος βενζινοκινητήρας 1.0L EcoBoost της Ford λειτουργεί ως range extender για επέκταση της αυτονομίας, που με αυτό τον τρόπο υπερβαίνει συνολικά τα 500 km.

Η πολυσυλλεκτική γκάμα του επαγγελματικού μοντέλου της Ford διαθέτει και έκδοση με υβριδικό σύστημα κίνησης. Το Transit Custom EcoBlue Hybrid χρησιμοποιεί μία ενσωματωμένη μίζα/γεννήτρια με κίνηση μέσω ιμάντα αντί του στάνταρ εναλλάκτη, επιτρέποντας αφενός την ανάκτηση και αποθήκευση ενέργειας στις φάσεις επιβράδυνσης, αφετέρου τη φόρτιση μιας αερόψυκτης μπαταρίας ιόντων λιθίου 48-volt. Η ενέργεια που αποθηκεύεται στη μπαταρία χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη ροπή του κινητήρα και έχει βελτιστοποιηθεί για να προσφέρει στον αναβαθμισμένο 2.0L EcoBlue ντίζελ κατανάλωση από 5,4lt/100km (NEDC).

Η γκάμα ολοκληρώνεται με το πετρελαιοκίνητο Transit Custom EcoBlue που φιλοξενεί τον αναβαθμισμένο, 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα της εταιρείας σε εκδόσεις που έρχονται να καλύψουν κάθε απαίτηση και ανάγκη, αποδίδοντας ισχύ 105, 130, 170 ή 185 PS, σε συνδυασμό με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Toyota: Πρώτη θέση σε πωλήσεις στην Ελλάδα

Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, η Toyota κατάφερε για 8η συνεχόμενη χρονιά να βρεθεί και πάλι στην 1η θέση στην προτίμηση του Έλληνα καταναλωτή...

Η Jeep ενώνει τη φωνή της με τον Bruce Springsteen

H Jeep® και ο θρύλος της αμερικανικής ροκ μουσικής, Bruce Springsteen, δημιούργησαν το διάρκειας 2 λεπτών video με την ονομασία «The Middle», για να...

Όμιλος Piaggio: Ευρωπαίος ηγέτης στην αγορά δύο τροχών

Το 2020 ο Όμιλος Piaggio για άλλη μία φορά ενίσχυσε την ηγετική του θέση στην ευρωπαϊκή αγορά δύο τροχών, με συνολικό μερίδιο αγοράς της...

Fiat Professional Ducato: Tο δημοφιλέστερο ελαφρύ επαγγελματικό όχημα στην Ευρώπη για το 2020

To Ducato είναι το δημοφιλέστερο Ελαφρύ Επαγγελματικό Όχημα ανεξαρτήτου κατηγορίας στην Ευρώπη για το 2020 σύμφωνα με τα στοιχεία της Dataforce και η Fiat...

Πώς θα βλέπατε ένα ηλεκτρικό Volkswagen ID.3 Cabrio;

Σε μία ευχάριστα αιφνιδιαστική κίνηση, η Volkswagen κινητοποιεί την παγκόσμια κοινότητα των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, τα ευρέως γνωστά ως Social Media και θέτει ένα...