Hλεκτρικά & Plug-in υβριδικά αυτοκίνητα Mercedes-Benz & smart EQ!

Στη Mercedes-Benz, ο δρόμος προς την ηλεκτροκίνηση γίνεται ολοένα και πιο βατός, αφού ενισχύονται διαρκώς οι ενέργειές της, ώστε όλα τα αμιγώς ηλεκτρικά και Plug-in hybrid αυτοκίνητα Mercedes-Benz και smart EQ να επωφελούνται, εκτός από τις μετακινήσεις χωρίς εκπομπές ρύπων με πρωτοποριακές και συμφέρουσες υπηρεσίες!

To καινοτόμο πρόγραμμα DriveGreen Welcome, που έχουν αναπτύξει από κοινού η MercedesBenz Ελλάς με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας Elpedison συνδυάζει εξατομικευμένες λύσεις που αφορούν στον εξοπλισμό φόρτισης, στην παροχή ρεύματος ή στον συνδυασμό και των δυο αυτών υπηρεσιών, τόσο για οικιακούς όσο και για εταιρικούς πελάτες. Το πρόγραμμα αυτό εξελίσσεται διαρκώς με στόχο να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερα προνόμια στους καταναλωτές που δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην ηλεκτροκίνηση.

Μέσω του DriveGreen Welcome, η Mercedes-Benz Ελλάς και το 2021 συνεχίζει να προσφέρει σημαντική επιδότηση στην αγορά «έξυπνου» φορτιστή (wallbox) για τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα της μάρκας[1], τόσο για ιδιώτες, όσο και για εταιρείες ή πελάτες εταιρειών leasing.

Επιπλέον, προσφέρεται επιδότηση μέρους της ηλεκτρικής ενέργειας (kWh) που καταναλώνει ο τελικός πελάτης για τη φόρτιση του οχήματός του ώστε κάθε αμιγώς ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό μοντέλο να επωφελείται με πολλά «δωρεάν χιλιόμετρα» για τις καθημερινές του μετακινήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η ειδική επιδότηση της MercedesBenz Ελλάς υλοποιείται μέσω του οικιακού προγράμματος ηλεκτρικού ρεύματος DriveGreen Welcome Electricity και έχει υπολογιστεί για να καλύπτει μεγάλο μέρος από τις ετήσιες ανάγκες καταναλισκόμενης ενέργειας στα αμιγώς ηλεκτρικά ή Plug-in-υβριδικά οχήματα Mercedes-Benz ή smart EQ.  

  Ισχύει για συνδυαστικούς πελάτες MercedesBenz ή smart EQ & Elpedison εφόσον πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις:

Οι πελάτες έχουν αγοράσει ή μισθώσει αμιγώς ηλεκτρικό ή Plug-in hybrid όχημα MercedesBenz ή smart EQ από 01.2021 έως 30.06.2021.

Οι πελάτες έχουν ή πρόκειται να συνάψουν σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με την Elpedison και διαθέτουν οικιακό μετρητή ηλεκτρικού ρεύματος.

Η διάρκεια της ειδικής επιδότησης είναι ένα έτος και αποτελεί έμπρακτη επιβράβευση για όσους επιλέγουν ένα φιλικό προς το περιβάλλον μοντέλο Mercedes-Benz και smart EQ!

Πέραν όμως των παρεχόμενων υπηρεσιών για τη φόρτιση στο σπίτι, η Mercedes-Benz Ελλάς προσφέρει για τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα Mercedes-Benz δωρεάν φόρτιση αξίας 150 Ευρώ σε περισσότερα από 79 σημεία δημόσιων φορτιστών στην Ελληνική επικράτεια, με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό, και περισσότερα από 175.000 σημεία φόρτισης σε ολόκληρη την Ευρώπη, μέσω της υπηρεσίας Mercedes me Charge!

Με τη χρήση κάρτας RFID και την εγγραφή στη ψηφιακή υπηρεσία Mercedes me Charge,  η πρόσβαση στα σημεία φόρτισης του δικτύου είναι εύκολη και πρακτική. Χωρίς την ανάγκη σύναψης διαφορετικών συμβολαίων με τους εκάστοτε παρόχους ή την επαναλαμβανόμενη ταυτοποίηση του ιδιοκτήτη, οι πελάτες επωφελούνται από την ενσωματωμένη λειτουργία πληρωμής με σταθερή χρέωση κάθε φορά και λαμβάνοντας συγκεντρωτική αναλυτική κατάσταση μηνιαίως.

Ισχύει για ετοιμοπαράδοτα οχήματα καθώς και νέες παραγγελίες αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων Mercedes-Benz & smart.  Η επιδότηση φορτιστή από την MB Ελλάς δεν ισχύει για τα plug-in υβριδικά μοντέλα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Η Ford αυξάνει τις πωλήσεις της στην Ευρώπη

Σε μια αγορά αυτοκινήτου που κατέγραψε βελτίωση το πρώτο τρίμηνο του έτους της τάξης του 4,4%*, η Ford Ευρώπης κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις...

10 πράγματα που μπορεί να μην γνωρίζατε για το νέο Ford Explorer Plug-in Hybrid

Το πληθωρικό, πλούσια εξοπλισμένο και προηγμένο σε κάθε του πτυχή Ford Explorer Plug-In Hybrid έρχεται να συνδυάσει με τον καλύτερο τρόπο όλα τα γνωστά...

Η Volvo Cars στοχεύει να μειώσει τις εκπομπές CO2 και να εξοικονομήσει δισεκατομμύρια μέσω του κυκλικού επιχειρηματικού μοντέλου

Η Volvo Cars στοχεύει να εξοικονομεί 1 δισεκατομμύριο κορώνες Σουηδίας (SEK) σε ετήσια βάση και να ελαττώσει τις εκπομπές άνθρακα κατά 2,5 εκατομμύρια τόνους...

International Van of the Year” για το Νέο Opel Vivaro-e

Ο Michael Lohscheller, CEO της Opel, παρέλαβε το βραβείο International Van of The Year για το νέο Opel Vivaro-e. Ο Johannes Reichel παρέδωσε το...

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. προσφέρει την καινοτόμο υπηρεσία Pick Up & Drop, για το service του δικού σας Nissan

H Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, σε συνεργασία με την Europ Assistance, σας προσφέρει τη δυνατότητα να παραλάβει το αυτοκίνητό σας έμπειρος οδηγός, πιστοποιημένος covid-free,...