fbpx

KYMCO ΜΧU 700i EX EPS 4X4

KYMCO ΜΧU 700i EX EPS 4X4 – Δεν σταματά πουθενά!

Η ναυαρχίδα των ATV της Kymco αναβαθμίζεται για το 2020 και στόχος της είναι να διατηρήσει την κυριαρχία της εντός και εκτός ασφάλτου.

Η εξέλιξη στην Kymco δεν σταματά ποτέ και το νέο ΜΧU 700i EPS 4X4 είναι η τρανή απόδειξη.

Το νέο μοντέλο 2020 αποκτά ακόμα πιο επιθετική εμφάνιση, με τους νέους διπλούς προβολείς να προϊδεάζουν για κάτι ακόμα πιο “άγριο”, δημιουργώντας ένα σύνολο ακόμα πιο μοντέρνο, ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Στο βασικό του εξοπλισμό το νέο MXU 700i διαθέτει κοτσαδόρο και “εργάτη” 1360Kg, στοιχεία απαραίτητα για να αντεπεξέλθει σε κάθε συνθήκη.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: να παραμείνει το απόλυτο εργαλείο στον κόσμο των οχημάτων παντός εδάφους.

KYMCO ΜΧU 700i EX EPS 4X4 - ACTION 2Το νέο MXU 700i είναι εξοπλισμένο με σύστημα EPS (Electric Power Steering) στο σύστημα διεύθυνσης και εκεί που κάνει τη διαφορά είναι στους τομείς των επιδόσεων, του εξοπλισμού και, φυσικά, στις δυνατότητες οδήγησης επί παντός εδάφους και στη σκληρή χρήση ευρύτερα.

To EPS είναι μια ηλεκτρονική μονάδα, η οποία ελέγχει τη δύναμη που αναπτύσσεται στο μηχανικό σύστημα διεύθυνσης.

Μέσω ενός αισθητήρα, που αντιλαμβάνεται και υπολογίζει τα εκάστοτε δεδομένα, φροντίζει να παρέχει υποβοήθηση σε ταχύτητες έως 50Km/h.

Συνολικά, το MXU 700i ΕPS είναι ένα επιβλητικό ATV που στοχεύει στο κοινό που θέλει να αποκτήσει ένα όχημα παντός εδάφους με κορυφαίες επιδόσεις, αντοχή και αξιοπιστία.

Η μετάδοση είναι αυτόματη CVT και διαθέτει -κατ’ επιλογή- κίνηση 4×4 ή 4×2, όπισθεν και  επιλογή Hi-Lo (μακριές/κοντές σχέσεις), με το μπροστινό διαφορικό να κλειδώνει ηλεκτρονικά.

Oι αναρτήσεις είναι ανεξάρτητες σε όλους τους τροχούς, με αντιστρεπτική δοκό.

Με το 17λιτρο δοχείο καυσίµου και τις πολλαπλών χρήσεων σχάρες φόρτωσης αποτελεί ένα µοναδικό όχημα δουλειάς και διασκέδασης.

Η τιμή του είναι στα 11.550€ και καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

Η απόκτησή του μπορεί να γίνει μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας Mototrend SA, που περιλαμβάνουν 12μηνη άτοκη εξόφληση με πιστωτική κάρτα ή χρηματοδότηση με εξόφληση έως 72 μηνιαίες δόσεις.

KYMCO ΜΧU 700i EX EPS 4X4 - ACTION 1

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MXU 700i EPS

 • Επιλογή κίνησης 4×4 ή 4×2 µε κλείδωµα
 • Αργή ή γρήγορη μετάδοση
 • Τιμόνι με ηλεκτρική υποβοήθηση
 • Δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς
 • Προβολείς αλογόνου
 • Όπισθεν
 • Ψηφιακός πίνακας οργάνων πολλαπλών ενδείξεων
 • Σχάρες εμπρός – πίσω
 • Ανεξάρτητη ανάρτηση σε όλους τους τροχούς με τριγωνικά ψαλίδια τύπου A
 • Δύο διαφορικά
 • Ζάντες αλουμινίου
 • Εργάτης 1360Kg

www.kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Τα ηλεκτροκίνητα επαγγελματικά και τα τέλη κυκλοφορίας τους

Τα ηλεκτροκίνητα επαγγελματικά ελαφρά οχήματα μέχρι 3,5 τόνων ωφέλιμου φορτίου και τα τέλη κυκλοφορίας τους Το ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο. με επιστολή του προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Περιβάλλοντος...

To πρωτάθλημα καρτ ΙΑΜΕ πατά πάλι γκάζι

Μετά από πολύμηνη καθυστέρηση λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών ελέω Covid-19, το IAME Series Greece ετοιμάζεται να πατήσει ξανά γκάζι, με τη διεξαγωγή του πρώτου...

O ευκολότερος τρόπος να αποκτήσεις ένα Ford

Με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα FordΕύκολα, η Ford Motor Ελλάς σας δίνει τώρα τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Ford που σας ταιριάζει με τους...

Φρεσκάρισμα με νέο «πρόσωπο» για το Opel Crossland

Ζωηρό και συμπαγές αποτύπωμα, ευρύχωρο και ευέλικτο εσωτερικό και cool εμφάνιση SUV. Αυτό είναι το νέο Opel Crossland, το πρώτο μοντέλο που υιοθετεί το...

«Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» το νέο Peugeot e-208

Το ολοκαίνουριο Peugeot e-208 Allure βραβεύτηκε ως το «Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στη μικρομεσαία κατηγορία των βραβείων «What Car?» υπερισχύοντας πολλών αντιπάλων, μεταξύ των...