ΝΕΟ PEUGEOT e-PARTNER

Η PEUGEOT είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές που προσφέρει μία πλήρη γκάμα ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρωπαϊκή αγορά, επιβεβαιώνοντας ξανά την κυριαρχία της σε αυτή την κατηγορία.

Με μια γκάμα η οποία περιλαμβάνει τα PEUGEOT e-EXPERT (International VAN of The Year 2021) και

PEUGEOT e-BOXER, η PEUGEOT βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζει το νέο PEUGEOT e-PARTNER.

Βασιζόμενη στην, εδώ και πολλές γενιές, εμπορική της επιτυχία, έχοντας κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου του Διεθνούς VAN της Χρονιάς το 2019, το PEUGEOT PARTNER μετράει μέχρι σήμερα 2.000.000 πωλήσεις και παρουσία σε πάνω από 100 χώρες, από την κυκλοφορία του το 1996.

Ως ηγέτης της Ευρωπαϊκής αγοράς, από το 2018 που λανσαρίστηκε στο segment F1 (vans), το PEUGEOT PARTNER διατίθεται τώρα και με 100% ηλεκτρικό κινητήρα.

Ενσωματώνοντας ιδανικά τη φιλοσοφία της ‘δύναμης της επιλογής’ (power of choice), το νέο PEUGEOT e-PARTNER προσφέρει:

  • Αυτονομία έως 275χλμ. βάσει του κύκλου WLTP (διαδικασία υπό έγκριση),
  • 2 μήκη (Standard και Long),
  • 2 αμαξώματα, Vans (έως 3 θέσεις)
  • Ικανότητα έλξης έως 750 κιλά,
  • Ωφέλιμο φορτίο έως 800 κιλά,
  • Ωφέλιμο όγκο έως 4.4μ³, πανομοιότυπο με την έκδοση με κινητήρα εσωτερικής καύσεως.

Ιδανικό για κάθε περίπτωση και προσαρμόσιμο σε όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες, με χώρο εργασίας που διευκολύνει την καθημερινή ζωή, ενσωματωμένες τεχνολογίες όπως το ψηφιακό PEUGEOT i-Cockpit®, και με αναβαθμισμένο στυλ, το νέο PEUGEOT e-PARTNER εξασφαλίζει επίσης και την ελεύθερη πρόσβαση στο κέντρο των πόλεων.

Όλα τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του PEUGEOT PARTNER, χωρίς συμβιβασμούς, τώρα και με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Μία αγορά σε πλήρη εξέλιξη, σε ραγδαία e-volution :

Το segment F1 αντιπροσωπεύει πάνω από 613.000 ετήσιες πωλήσεις οχημάτων το 2019 στην Ευρώπη, και το PEUGEOT PARTNER είναι leader σε αυτή την κατηγορία. Επιπρόσθετα, το μερίδιό αγοράς του αυξάνεται σταθερά από το 2018 που παρουσιάστηκε.

Με δεδομένο ότι πάνω από το 80% των οδηγών επαγγελματικών οχημάτων, διανύουν κατά Μ.Ο. λιγότερα από 200χλμ.τη μέρα, μία ηλεκτροκίνητη έκδοση του PEUGEOT PARTNER αποτέλεσε την προφανή επιλογή.

Αυτό ενισχύθηκε και από την αυξανόμενη τάση απαγόρευσης πρόσβασης στο κέντρο των πόλεων, ορισμένες εκ των οποίων επιτρέπουν την κυκλοφορία μόνο των αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Τα πλεονεκτήματα του PEUGEOT PARTNER παρέμειναν, χωρίς κανέναν συμβιβασμό, τα ίδια.

.

Το PEUGEOT e-PARTNER είναι κατασκευασμένο για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες κάθε χρήστη και κάθε τύπου πελάτη:

  • τεχνιτών ( υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι…) ως αξιόπιστος συνεργάτης σε καθημερινή βάση,
  • εταιρειών που προσανατολίζονται στην εικόνα της οικολογικής τους υπευθυνότητας (εταιρείες διανομών κλπ.),
  • Οργανισμών (νοσοκομεία, δημοτικές επιχειρήσεις κλπ.) που αναζητούν ένα όχημα μηδενικών εκπομπών για τη μεταφορά αγαθών στις εγκαταστάσεις τους.

Κατάλληλο ακόμα για πιο εξειδικευμένες χρήσεις, όπως οι διασκευές από αμαξοποιούς (Ασθενοφόρο, Πυροσβεστικό, Αστυνομικό, Ισοθερμικός θάλαμος κλπ.).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Toyota: Πρώτη θέση σε πωλήσεις στην Ελλάδα

Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, η Toyota κατάφερε για 8η συνεχόμενη χρονιά να βρεθεί και πάλι στην 1η θέση στην προτίμηση του Έλληνα καταναλωτή...

Η Jeep ενώνει τη φωνή της με τον Bruce Springsteen

H Jeep® και ο θρύλος της αμερικανικής ροκ μουσικής, Bruce Springsteen, δημιούργησαν το διάρκειας 2 λεπτών video με την ονομασία «The Middle», για να...

Όμιλος Piaggio: Ευρωπαίος ηγέτης στην αγορά δύο τροχών

Το 2020 ο Όμιλος Piaggio για άλλη μία φορά ενίσχυσε την ηγετική του θέση στην ευρωπαϊκή αγορά δύο τροχών, με συνολικό μερίδιο αγοράς της...

Fiat Professional Ducato: Tο δημοφιλέστερο ελαφρύ επαγγελματικό όχημα στην Ευρώπη για το 2020

To Ducato είναι το δημοφιλέστερο Ελαφρύ Επαγγελματικό Όχημα ανεξαρτήτου κατηγορίας στην Ευρώπη για το 2020 σύμφωνα με τα στοιχεία της Dataforce και η Fiat...

Πώς θα βλέπατε ένα ηλεκτρικό Volkswagen ID.3 Cabrio;

Σε μία ευχάριστα αιφνιδιαστική κίνηση, η Volkswagen κινητοποιεί την παγκόσμια κοινότητα των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, τα ευρέως γνωστά ως Social Media και θέτει ένα...